ONZE LOCATIE

Op de Safari Lodge hebben we drie aparte ruimtes specifiek ingericht voor een borrel, feestje of zakelijk event. De Cottage & Zuidkaap lenen zich perfect voor grotere feesten en evenementen, terwijl 'de Vuurkuil' juist heel erg geschikt is voor kleinere gelegenheden, zoals een verjaardag of vrijgezellenfeestje. 

ONZELOCATIE

Onze locatie bestaat uit meerdere secties. In ons hoofdgebouw 'de Lodge' bevindt zich het restaurant en terras. Aan de noordzijde van de Lodge staat de Cottage en aan de zuidzijde van de Lodge vindt je de Vuurkuil en de Zuidkaap.

DELODGE

De Lodge bestaat uit ons hoofdpaviljoen met restaurant, terras, lounge en strand. Op de Lodge ben je dagelijks welkom voor een borrel, uitgebreid diner of dagje strand (huur strandbedje || €7.5 p/d). Kijk hier voor alle info over het restaurant en houd voor alle updates onze insta en fb in de gaten!

THECOTTAGE

De Cottage is geschikt voor grotere groepen, bruiloften of vergaderingen en is geheel prive. De Cottage beschikt over een binnenruimte met een eigen bar, binnen- en buiten speakers (met aux aansluiting) veranda, biertafels (4) en Zuid- Afrikaanse tent. Hierdoor ontstaat er een intieme sfeer en ben je voorbereid op alle weertypes. 

DEZUIDKAAP

Wat is er knusser dan een feestje onder onze Zuid- Afrikaanse stretchtent met uitzicht op zee? Op de Zuidkaap beschik je over je eigen stretchtent, incl. biertafels (4),  intieme verlichting en de sfeermuziek van het terras.  

DEVUURKUIL

Met een groep vrienden je eigen borrel of BBQ organiseren? Dat kan! Speciaal voor kleinere groepen is de vuurkuil uitgerust met loungebedden, een cook it yourself BBQ, biertafels (op aanvraag) en een grote vuurkuil die met zonsondergang wordt aangestoken. De vuurkuil is onderdeel van de Lodge, dus verwacht de Safari terrace vibe en achtergrondmuziek.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Google+ Icon
  • Black LinkedIn Icon

Safari Lodge . Boulevard Paulus Loot 2  . 2042AE . Zandvoort . +31(0)23 571 2628 . strand@safarilodge.nl